Studentii la medicina au parte de cele mai multe partide de sex cu persoane diferite, conform unui nou sondaj efectuat in Marea Britanie. Sondajul - realizat pe un esantion de peste 1.000 de studenti de la Universitatea din Cambridge - releva ca cei
Studentii la medicina au parte de cele mai multe partide de sex cu persoane diferite, conform unui nou sondaj efectuat in Marea Britanie. Sondajul - realizat pe un esantion de peste 1.000 de studenti de la Universitatea din Cambridge - releva ca cei care studiaza medicina au avut, in medie, opt parteneri de sex. “Este evident ca matematicienii, de pilda, n-au gasit inca formula potrivita pentru abordarea posibililor parteneri. Este insa imbucurator ca medicii si surorile medicale sunt inca la moda”, a declarat un reprezentant al ligii studentilor de la Cambridge. In urma studiului, realizat de ziarul Varsity, s-a mai constatat ca studentii la teologie au avut pana acum cei mai putini parteneri sexuali, cu o medie de doi. Cei de la stiinte politice au inregistrat o medie de sapte, cei de la istorie - sase, iar cei de la limbi straine - cinci. In acelasi timp, ziarul a precizat ca studentii cu rezultate bune la invatatura au parte de mai putini parteneri decat cei cu note proaste. In final, cateva detalii picante: 25% dintre respondenti au dezvaluit ca au experimentat sado-masochismul, iar 40% au precizat ca au avut relatii de o singura noapte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.