La finele lunii septembrie 2007, compania avea 12.304 de salariati, conform datelor publicate de grupul elen de telecomunicatii OTE, actionarul majoritar al Romtelecom. Noul plan de afaceri al Romtelecom a fost aprobat ieri de catre Consiliul de Admi
La finele lunii septembrie 2007, compania avea 12.304 de salariati, conform datelor publicate de grupul elen de telecomunicatii OTE, actionarul majoritar al Romtelecom. Noul plan de afaceri al Romtelecom a fost aprobat ieri de catre Consiliul de Administratie al companiei, se arata intr-un comunicat al companiei.
Pentru anul 2008, Romtelecom isi propune o crestere a afacerilor pe segmentele broadband si transmisii de date si televiziune prin satelit, combinata cu o majorare a numarului de clienti de telefonie fixa. "Conducerea Romtelecom se asteapta ca toate aceste planuri sa-i asigure o consolidare a pozitiei de piata in 2008, in timp ce anii 2009 si 2010 vor aduce o crestere a profitabilitatii", se mentioneaza in comunicat. "Pe segmentul liniilor fixe, Romtelecom continua sa detina prima pozitie, cu o cota de piata de aproximativ 70%, mentinandu-si numarul de clienti in jurul cifrei de trei milioane. In a doua jumatate a lui 2007, numarului noilor conexiuni s-a dublat comparativ cu prima parte a anului", se mai arata in comunicat. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.