Incendiar. Piesa de rezistenta a concursului a fost dansul din buric Sustinatori. Manelistii de frunte le-au incurajat pe tinerele participante Bizar. Aproape jumatate din participantele la concursul menit sa o desemneze pe cea mai frumoasa tiganca,
Incendiar. Piesa de rezistenta a concursului a fost dansul din buric Sustinatori. Manelistii de frunte le-au incurajat pe tinerele participante Bizar. Aproape jumatate din participantele la concursul menit sa o desemneze pe cea mai frumoasa tiganca, nu sunt de etnie rroma 22 de tinere cu mamele aferente, cativa manelisti, o mana de organizatori, o gramada de fani ai manelelor si un jandarm au invadat, ieri, subsolul Polivalentei pentru preselectia la "Miss Piranda 2008". Surprinzator este ca, de la an la an, tot mai multe romance ravnesc la titlul de "Piranda", astfel ca, din cele 22 de participante, cel putin opt erau romance get-beget. Printre fustele cu salbe de aur si topuri sclipitoare, romancele s-au simtit in largul lor reusind sa impresioneze juriul. "Sunt mandra ca fata mea va participa la "Miss Piranda"", ne-a declarat mama unei romance participante. Manelistii Liviu Pustiu, Sorinel Pustiu si Jean de la Craiova au fost cei care s-au ocupat... personal de vanzarea biletelor. Piesa de rezistenta a concursului, proba de dans, a incins atmosfera, iar mamele s-au umflat in pene vazandu-si fetele cum isi unduiesc soldurile pe ritmuri orientale. Doar o concurenta a fost descalificata pe motiv... de varsta. Nu avea inca 14 ani! La final, fetele imbracate in costume orientale au fost aliniate la perete, in genunchi, pentru? o poza de grup. "Emotiile abia acum incep. Duminica la concurs sper sa castig", ne-a declarat o concurenta cu o salba de aur atarnata la sold.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.