Noul excavator pe pneuri Komatsu PW140-7 ofera cea mai buna capacitate de ridicare din clasa sa, intr-o forma compacta, optimizata pentru a lucra in spatii inguste. Cu o raza mica de rotire si avand partea din spate scurta, este perfect pentru spatii
Noul excavator pe pneuri Komatsu PW140-7 ofera cea mai buna capacitate de ridicare din clasa sa, intr-o forma compacta, optimizata pentru a lucra in spatii inguste. Cu o raza mica de rotire si avand partea din spate scurta, este perfect pentru spatiile urbane, aglomerate.
PW140-7 este conceput special pentru a lucra sigur si productiv in spatii inguste. Avand spatele compact, ii permite operatorului sa se concentreze asupra lucrarii fara sa isi faca griji in privinta traficului, cladirilor din zona sau altor obstacole ce ar putea sa le loveasca. In plus, gabaritul exterior pe roti de numai 2500 mm face ca raza de rotire sa fie mica si astfel utilajul sa fie usor de manevrat in spatii inguste. In ciuda dimensiunilor compacte, PW140-7 are o cabina foarte spatioasa, cu toate comenzile pozitionate ergonomic. Cabina este montata pe stabilizatoare de cauciuc imersate in ulei, ceea ce asigura un nivel foarte scazut de zgomot si vibratii. Instalatia de climatizare reprezinta o dotare standard.
Noul excavator ofera comenzi proportionale pentru toate sistemele hidraulice. Acestea asigura operatorului controlul exact de care are nevoie atunci cand lucreaza cu atasamente precum foarfeca demolatoare, foarfeca taiere profile metalice, atasament hidraulic pentru spart piloni, graifer cu falci, cupla rapida. Permitand operatorilor sa foloseasca o gama larga de atasamente, sistemele de comanda proportionala fac din PW140-7 unul dintre cele mai versatile excavatoare compacte disponibile pe piata.
In concordanta cu versatilitatea sa, PW140-7 realizeaza performante extraordinare. Motorul sau puternic, ECOT3, desi este foarte silentios si ofera un consum extrem de scazut, atinge viteze maxime atat pe suprafete plate, cat si pe cele inclinate. Dotat cu sistemul hidraulic HydrauMind de la Komatsu, excavatorul PW140-7 are cea mai buna capacitate de ridicare din clasa sa.
PW140-7 este conceput astfel incat sa fie usor de intretinut, avand filtre usor accesibile si ungere centralizata. Nu in ultimul rand, utilajul este echipat standard cu sistemul de monitorizare al Komatsu, KOMTRAX. Acesta este un sistem de monitorizare-gestionare a datelor descarcate prin intermediul satelitului de la echipamentele Komatsu.
In acest moment, mai mult de 70.000 de echipamente KOMATSU furnizeaza zilnic informatii catre posesorii lor. In Romania, la mai mult de 250 de echipamente, clientii au acces zilnic la informatii prin intermediul Internetului. KOMTRAX ofera informatii precum: cate ore a lucrat echipamentul, care a fost programul de lucru al operatorului, ce fel de operatiuni a efectuat, in ce regim de lucru a fost folosit utilajul, cat combustibil a consumat si va permite totodata sa vedeti daca echipamentul functioneaza in parametri normali. Ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de toate aceste informatii? La achizitia unui echipament KOMATSU solicitati distribuitorului autorizat in Romania, MARCOM, accesul la echipamentele dumneavoastra si va veti convinge cat de usor de gestionat poate fi afacerea pe care o conduceti. Aveti acces la aceste rapoarte de la biroul dumneavoastra, de acasa sau din concediu, doar prin accesarea unei pagini web si introducerea parolei dumneavoastra.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.