Nu mai putin de 53 de investitori romani si straini sunt interesati de preluarea combinatului Antibiotice Iasi, acestia depunand deja scrisori de intentie in acest sens, a anuntat, ieri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor  Statului (AVA
Nu mai putin de 53 de investitori romani si straini sunt interesati de preluarea combinatului Antibiotice Iasi, acestia depunand deja scrisori de intentie in acest sens, a anuntat, ieri, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS). Statul a scos la vanzare 53% din actiunile Antibiotice, termenul-limita pentru depunerea ofertelor pentru licitatie fiind 17 martie.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, a declarat ca desi mai aveau mult timp pentru a depune ofertele, investitorii s-au grabit sa depuna ofertele. “AVAS este decisa sa desfasoare privatizarea transparent, cu respectarea practicilor in vigoare aplicate la licitatiile prin strigare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.