Turistii est-germani amatori de nudism vor putea, incepand cu luna iulie, sa circule cu avionul in costumul lui Adam, a anuntat, luni, un membru al unei companii organizatoare de calatorii din Erfurt, estul Germaniei, informeaza AFP. "In fosta RDG (R
Turistii est-germani amatori de nudism vor putea, incepand cu luna iulie, sa circule cu avionul in costumul lui Adam, a anuntat, luni, un membru al unei companii organizatoare de calatorii din Erfurt, estul Germaniei, informeaza AFP. "In fosta RDG (Republica Democrata Germana, n.r.), naturismul era un obicei foarte apreciat de a petrece cele mai insorite saptamani din an. Dorim sa recream aceasta posibilitate, deasupra norilor", a explicat intr-un comunicat Enrico Hess, patron al agentiei de voiaj OssiUrlaub. Oferta se adreseaza strict clientelei din fosta Germanie de Est.
Naturistii vor putea, incepand de vineri, sa-si rezerve un loc pentru un zbor dus-intors, prevazut pentru 5 iulie, intre Erfurt si insula Usedom, in Marea Baltica. La aceasta aventura, care costa 499 de euro de persoana, pot participa maximum 50 de membri ai "FKK" ("Cultura corpului liber") - denumirea germana a naturismului. "Toti pasagerii vor zbura in costumul lui Adam, dar nu se vor putea dezbraca in avion decat o data", a spus organizatorul. Acesta a adaugat ca, "din motive de securitate, pilotul si personalul de bord vor calatori imbracati". "Ideea ne-a fost sugerata de asociatiile naturiste. Acest zbor este unul de testare, dar, daca are succes, vom mai face si altele, spre alte destinatii", a mai spus Hess.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.