Apropierea alegerilor locale si pregatirea imaginii clubului Politehnica Iasi in lupta pentru Primaria din localitate precipita lucrurile in capitala Moldovei. Dupa ce o serie de oameni de afaceri bogati din Iasi s-au unit de curand pentru a ajuta c
Apropierea alegerilor locale si pregatirea imaginii clubului Politehnica Iasi in lupta pentru Primaria din localitate precipita lucrurile in capitala Moldovei. Dupa ce o serie de oameni de afaceri bogati din Iasi s-au unit de curand pentru a ajuta clubul, o noua actiune aduce un plus de imagine clubului, dar si primarului PSD, Gheorghe Nichita. O datorie de 120.000 de dolari a clubului catre Liceul cu Program Sportiv (LPS) Iasi a fost stearsa peste noapte cu “buretele”. Dupa ce in decembrie 2005 Poli Iasi l-a vandut pe Adrian Ilie pentru 432.000 de dolari, 30 la suta din suma urma sa intre in conturile LPS Iasi. Curios este insa ca ambele parti au decis - fara un motiv precizat - sa uite de datorie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.