Spargere. Sapte indivizi i-au scuturat de bani, celulare si bijuterii pe jucatorii de la Manchester City Batuti si furati. Cu asta s-au ales fotbalistii antrenati de Sven Goran Eriksson dupa deplasarea, din Cupa Angliei, contra celor de la Sheffield
Spargere. Sapte indivizi i-au scuturat de bani, celulare si bijuterii pe jucatorii de la Manchester City Batuti si furati. Cu asta s-au ales fotbalistii antrenati de Sven Goran Eriksson dupa deplasarea, din Cupa Angliei, contra celor de la Sheffield United. Cosmarul "cetatenilor", asa cum sunt cunoscuti cei de la Manchester City, a inceput in debutul jocului, atunci cand zecile de baloane, aruncate pe gazon, culmea, de propriii fani, le-au jucat feste. Deschiderea de scor s-a produs dupa ce mingea a ricosat dintr-un balon albastru, care se plimba prin careul celor de la City, Luton Shelton profitand din plin de sansa ivita. Eriksson a cerut intreruperea meciului pentru degajarea terenului de pe arena "Bramall Lane", insa, curios, arbitrul partidei a refuzat. "Mult timp am vazut trei sau patru mingi pe teren", a spus antrenorul suedez. Insa, marele necaz s-a petrecut dupa incheierea jocului, scor 2-1. De indata ce au ajuns la vestiare, fotbalistii oaspeti au remarcat cu stupoare ca sunt mai saraci cu telefoanele mobile, bijuteriile si vreo 3.000 de euro, per total. Sapte indivizi se ocupasera de "curatarea" buzunarelor lor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.