PD-L nu renunta la eliminarea taxei de prima inmatriculare si ameninta Guvernul cu o motiune pe aceasta tema. Motiunea simpla ar putea fi depusa la Camera Deputatilor in noua sesiune parlamentara care incepe saptamana viitoare. Anuntul a fost facut
PD-L nu renunta la eliminarea taxei de prima inmatriculare si ameninta Guvernul cu o motiune pe aceasta tema. Motiunea simpla ar putea fi depusa la Camera Deputatilor in noua sesiune parlamentara care incepe saptamana viitoare. Anuntul a fost facut ieri de liderul acestei formatiuni, Emil Boc, care a precizat ca initiatorii au de gand sa ceara Executivului anularea taxei auto si restituirea integrala a banilor (fara ca cetatenii sa mai fie obligati sa apeleze la instanta pentru a reintra in posesia sumelor deja platite). PD-L se bazeaza deocamdata pe cele 50 de semnaturi ale deputatilor partidului pentru a initia motiunea, iar pana in acest moment nu a demarat nici o alta negociere cu vreun alt partid parlamentar pentru a-si asigura trecerea acestui demers. “Speram sa gasim sustinerea politica necesara si la alte formatiuni, astfel incat Guvernul Tariceanu sa fie obligat sa renunte la taxa si sa o restituie voluntar”, a mai aratat Boc, care a caracterizat taxa ca fiind “ilegala” pentru ca e in contradictie cu directivele europene si “imorala” intruc at cuantumul acesteia nu e raportat la nivelul de trai al romanilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.