"Nu cred ca voi ajunge totusi la DNA, pentru ca este programata o sedinta de Guvern, de la care nu pot lipsi." Pacuraru, primul invitat la auderi din lotul celor opt demnitari pentru care seful statului a avizat inceperea urmaririi penale, este urmar
"Nu cred ca voi ajunge totusi la DNA, pentru ca este programata o sedinta de Guvern, de la care nu pot lipsi." Pacuraru, primul invitat la auderi din lotul celor opt demnitari pentru care seful statului a avizat inceperea urmaririi penale, este urmarit penal in dosarul nr. 239/P/2007, pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. Contactat de ZIUA, ministrul Muncii a sustinut ca a studiat referatul care i s-a intocmit in acest caz, document ce i-a fost inmanat de presedintele comisiei speciale de la Cotroceni. Pacuraru sustine ca respectivul document nu contine nimic incriminator si ca acuzatia care i se aduce este de aprobare tacita a unor posibile servicii oferite de liderul liberal din Gorj Dan Ilie Morega. De asemenea, ministrul a sustinut ca acuzatia este desprinsa dintr-o inregistrare a unei convorbiri telefonice dintre el si Morega in care liderul liberal gorjean ii spune: "Cand fiul tau va tece prin Gorj spune-i sa treaca pe la mine". "Asta este tot ce au si ma acuza de aprobare tacita", a adaugat acesta. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.