Compania finlandeza a anuntat, ieri, ca va oferi 1,69 euro pe o actiune Trolltech, comparativ cu pretul de 1,05 euro la care au fost cotate titlurile firmei norvegiene la inchiderea sedintei bursiere de vineri, transmite Mediafax. Nokia a aratat ca a
Compania finlandeza a anuntat, ieri, ca va oferi 1,69 euro pe o actiune Trolltech, comparativ cu pretul de 1,05 euro la care au fost cotate titlurile firmei norvegiene la inchiderea sedintei bursiere de vineri, transmite Mediafax. Nokia a aratat ca aproximativ 66,43% din actionarii Trolltech au acceptat oferta, care ar putea fi incheiata in trimestrul al doilea. Compania norvegiana produce software pentru sistemele de operare ale telefoanelor mobile, dar si alte aplicatii. Trolltech, listata pe Bursa de la Oslo, are reprezentante in SUA, Australia, China, Germania, Norvegia, potrivit site-ului companiei norvegiene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.