Nippon Steel Corp, al doilea grup siderurgic din lume, a raportat scaderea cu 0,7% a profitului obtinut in ultimele noua luni din 2007, performanta fiind afectata de cresterea preturilor la materie prima, precum si de alte costuri, informeaza Reuters
Nippon Steel Corp, al doilea grup siderurgic din lume, a raportat scaderea cu 0,7% a profitului obtinut in ultimele noua luni din 2007, performanta fiind afectata de cresterea preturilor la materie prima, precum si de alte costuri, informeaza Reuters, citat de NewsIn. Scumpirea combustibilului, a fierului vechi si a altor materii prime a redus profitul companiei Nippon Steel, in ciuda faptului ca cererea pentru tabla de calitate i-a permis grupului sa majoreze preturile. O crestere substantiala a costurilor legate de deprecierea cauzata de o modificare a politicilor de impozitare a redus profitul cu 213,4 milioane de dolari in cele noua luni luate in calcul, a precizat Nippon Steel intr-un comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.