Ce ierarhie! Cei doi mari jucatori din Serie A au fost surclasati intr-un top al popularitatii pe 2007 de catre fotbalisti care incanta ochii emirilor din tarile calde S-a demonstrat inca o data ca, de multe ori, popularitatea nu are legatura cu val
Ce ierarhie! Cei doi mari jucatori din Serie A au fost surclasati intr-un top al popularitatii pe 2007 de catre fotbalisti care incanta ochii emirilor din tarile calde S-a demonstrat inca o data ca, de multe ori, popularitatea nu are legatura cu valoarea. Drept dovada este clasamentul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS) publicat ieri. Din 2.727.458 de votanti de pe tot globul, peste un milion de fani ai fotbalului l-au ales pe egipteanul Mohamed Aboutreika (Al-Ahly) in topul popularitatii pe 2007. In continuare s-au clasat sauditul Yasser Al-Qahtani (Al-Hilal), cu vreo 600.000 de "bife", si irakianul Younis Mahmoud Khalaf (Al-Gharrafa), care a acumulat si el o jumatate de milion de alegatori. Pe sase gasim primul mare nume al Europei, in persoana lui Adrian Mutu, atacantul fiind optiunea a 21.481 de votanti, la mica distanta de "Balonul de Aur", brazilianul Kaka. Cum se poate acest lucru? Simplu. Asia are de cinci ori mai multi locuitori, si, implicit, electori. Febra fotbalului din Egipt si Brazilia, tara reprezentata de portarul Rogerio Ceni, cu un loc patru, depaseste cu mult ce gasim in Europa. Ca sa nu mai vorbim de numarul mare al "internautilor" din Vestul Asiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.