Adrian Mutu este de neoprit in Serie A, dupa ce duminica dupa amiaza a marcat din nou pentru Fiorentina, deschizand scorul in minutul 85 al meciului de la Empoli, castigat cu 2-0 in cele din urma de echipa "viola". Prin acest gol, "Briliantul" a ajun
Adrian Mutu este de neoprit in Serie A, dupa ce duminica dupa amiaza a marcat din nou pentru Fiorentina, deschizand scorul in minutul 85 al meciului de la Empoli, castigat cu 2-0 in cele din urma de echipa "viola". Prin acest gol, "Briliantul" a ajuns la cota 13 in campionat, aflandu-se, pentru cateva ore, pe primul loc in clasamentul marcatorilor, la egalitate cu Ibrahimovic (Inter) si cu Trezeguet (Juventus). Seara, ultimul a marcat de doua ori in victoria "Batranei Doamne" la Livorno, scor 3-1, devenind liderul acestui top. Totusi, Mutu a ajuns la 70 de reusite in Serie A, din care 29 de reusite sunt in tricoul Fiorentinei, 16 pentru Verona, 18 pentru Parma si 7 pentru Juventus. Liderul din teren al Fiorentinei nu a prins o zi extraordinara la Empoli, primind note destul de mici in presa italiana de ieri, dar a fost omul potrivit la locul potrivit si a punctat atunci cand echipa sa era in mai mare nevoie. "Anonim in prima repriza, mai activ in partea secunda, a facut o frumoasa actiune personala si a marcat un gol norocos care a decis meciul", a scris agentia Datasport, care i-a dat cea mia mare nota dintre toate publicatiile, 6,5. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.