STEAUA - meci cu Metalurgs Liepajas, de la 17:30
In cantonamentul din Cipru, antrenorul Marius Lacatus a inceput de ieri seria antrenamentelor intense si de mare angajament fizic. Astazi, stelistii au un meci amical cu letonii de la Meta
STEAUA - meci cu Metalurgs Liepajas, de la 17:30
In cantonamentul din Cipru, antrenorul Marius Lacatus a inceput de ieri seria antrenamentelor intense si de mare angajament fizic. Astazi, stelistii au un meci amical cu letonii de la Metalurgs Liepajas. Meciul cu campioana Le­to­niei, Metalurgs Liepajas, care va prilejui si debutul atacan­tilor sud-ame­ricani, Pepe Moreno, Andres Mendoza, Dayro Moreno, este programat de la ora 17:30, urmand a fi transmis in direct pe sport.ro si pe site-ul oficial al ros-albastrilor, www.steauafc.com. INTERES. Patronul Gigi Becali si-a anuntat deja prezenta la amicalul de astazi, care se va desfasura la Larnaca. “Abia astept sa-i vad in Cipru pe noii jucatori. Ma duc acolo sa vad tactici, formule de echipa. Ma bucur ca am facut curatenie. Am adus jucatori de va­loare si vom spulbera tot”, a declarat boss-ul din Ghen­cea. Altfel, primele minute ale antrenamentului de ieri-dimineata s-au desfasurat pe o ploaie toren­tiala. Sedinta de pregatire s-a axat cu preponderenta pe exercitii fizice. Vali Badea: “Sa tinem steagul sus!” Atacantul Stelei Valentin Badea a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre visurile sale: “Imi doresc din tot sufletul sa iau primul titlu cu Steaua in acest an. Trebuie sa tinem stea-gul sus. Daca reusim sa invingem in primele patru etape, va fi greu si pentru lider. Vor incepe si acolo discutiile daca vor pierde la noi. CFR nu va castiga in Ghencea. Va spun sigur. Steaua are cel mai puternic lot, este o concurenta mult mai mare pe posturi si se va demonstra in acest retur”, a declarat atacantul stelist.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.