Sute de mii de calatori erau blocati, ieri, in gari din cauza intemperiilor care au generat haos in mai multe provincii din China in cursul vacantei de Anul Nou chinezesc, potrivit presei oficiale. Pe fondul caderilor masive de zapada, in special in
Sute de mii de calatori erau blocati, ieri, in gari din cauza intemperiilor care au generat haos in mai multe provincii din China in cursul vacantei de Anul Nou chinezesc, potrivit presei oficiale. Pe fondul caderilor masive de zapada, in special in centrul tarii, autoritatile se tem ca situatia se va agrava si ca se vor confrunta cu pene de curent. Premierul Wen Jiabao a recomandat, duminica seara, autoritatilor locale sa adopte masuri "urgente", in special pentru asigurarea unei aprovizionari energetice suficiente, potrivit unui comunicat oficial. Presa chineza a relatat ca acestea sunt cele mai abundente ninsori din ultimii 50 ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.