Importatorii si distribuitorii au amenintat ca vor sista importurile pe motiv ca deprecierea monedei nationale le va aduce importante pierderi financiare. Ei au cerut Ministerului Sanatatii sa recalculeze preturile produselor farmaceutice in conform
Importatorii si distribuitorii au amenintat ca vor sista importurile pe motiv ca deprecierea monedei nationale le va aduce importante pierderi financiare. Ei au cerut Ministerului Sanatatii sa recalculeze preturile produselor farmaceutice in conformitate cu noile rate de schimb dintre leu si principalele valute, deoarece medicamentele sunt vandute sub pretul de achizitie. Importatorii cumpara produse la cursul de 3,8 lei/ euro si le vand la 3,3 lei/euro, in conformitate cu preturile maximale in vigoare. Daca ministerul va accepa aceasta varianta, medicamentele din import s-ar putea scumpi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.