Loteria Romana il asteapta pe marele castigator la 6 din 49 de duminica sa isi ridice premiul de aproximativ 12,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria jocului. Potrivit Lilianei Ghervasuc Minca (foto), directorul general al Loteriei Ro
Loteria Romana il asteapta pe marele castigator la 6 din 49 de duminica sa isi ridice premiul de aproximativ 12,45 milioane de euro, cel mai mare premiu din istoria jocului. Potrivit Lilianei Ghervasuc Minca (foto), directorul general al Loteriei Romane, persoana care a castigat premiul cel mare va incasa, dupa impozitare, 9.361.560 de euro. Biletul castigator a fost jucat duminica la ora 12, 23, la agentia din soseaua Mihai Bravu 296 din Bucuresti, in zona Baba Novac. Castigatorul a jucat un bilet cu trei variante simple. Ghervasuc a spus ca, deocamdata, acesta nu s-a prezentat pentru a-si ridica banii, astfel incat inca nu se stie daca biletul castigator a fost colectiv sau nu. „In momentul in care va veni, daca va dori sa-si faca publica identitatea, Loteria Romana o sa vi-l prezinte“, a precizat directorul companiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.