“Obrazul subtire cu cheltuiala se tine” si acest lucru este bine stiut si de Claudia Neghina, cotata drept una dintre cele mai frumoase femei din Romånia. Manechinul spune ca barbatul ideal trebuie sa aiba incredere in ea si sa o i
“Obrazul subtire cu cheltuiala se tine” si acest lucru este bine stiut si de Claudia Neghina, cotata drept una dintre cele mai frumoase femei din Romånia. Manechinul spune ca barbatul ideal trebuie sa aiba incredere in ea si sa o iubeasca foarte mult, dar mai presus de asta, sa fie gros la buzunar.

“Banii nu reprezinta cel mai important aspect al unei relatii, dar de ce sa nu recunosc, nu as putea niciodata sa ma marit cu un muncitor de la uzina”, spune zambind Claudia. Macar ea este sincera si spune lucrurilor pe nume, in timp ce multe don'soare posesoare de Vuittoane clipesc ingereste din gene si printre buzele tuguiate si pline cu colagen spun firav: “ Doar dragostea conteaza”. O fi si ea destul de importanta, dar totusi trece prin stomac, chiar daca el este gol de cele mai multe ori, ca doar suntem manechine si mai mult decat apa plata cu lamaie nu ne permitem. O alta diva care pune banii inaintea sentimentelor a fost si Maria Marinescu, declaratia ei fiind memorabila: “Nu as putea iubi un sarantoc“.

Claudia l-a vrajit pe Bono de la U2
C laudia Neghina este un ideal de frumusete, spun cunoscatorii si tindem sa le dam dreptate avand in vedere notorietatea de care blonda se bucura peste hotare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.