Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a decis sa anuleze licitatia Clubului Floreasca, din Capitala, programata initial pentru data de 30 ianuarie, din lipsa de ofertanti. "Pana la termenul-limita (n.r. - care a expirat ieri) nu s-a insc
Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a decis sa anuleze licitatia Clubului Floreasca, din Capitala, programata initial pentru data de 30 ianuarie, din lipsa de ofertanti. "Pana la termenul-limita (n.r. - care a expirat ieri) nu s-a inscris niciun ofertant. Licitatia va fi reluata la o data ulterioara", au declarat ieri surse din cadrul Regiei.
Aceasta a fost cea de-a sasea incercare, din ultimul an, de a vinde imobilul, cele anterioare esuand tot din lipsa de ofertanti.
La primele trei licitatii, pretul de pornire a fost de 41,65 milioane de euro, pret redus la urmatoarele trei licitatii la 38,7 milioane de euro.
Clubul Floreasca a fost scos la vanzare cu toate activele, inclusiv cu sala inchiriata de o scoala de tenis printr-un contract valabil pana in 2012.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.