Tinerii romani pot face practica sau chiar pot lucra la vara in Grecia. Peste doua mii de studenti de la facultatile de Turism, Economie, Management, Limbi straine, Geografie sau Sport ar putea fi angajati sezonier in hoteluri de 4-5 stele din Creta
Tinerii romani pot face practica sau chiar pot lucra la vara in Grecia. Peste doua mii de studenti de la facultatile de Turism, Economie, Management, Limbi straine, Geografie sau Sport ar putea fi angajati sezonier in hoteluri de 4-5 stele din Creta, Rhodos, Halkidiki si Santorini. Tinerii vor putea lucra ca receptioner, host/hostess, ospatar, barman sau salvamar. Studentii care vor sa se inscrie in program trebuie sa achite o taxa de 260 de euro. Salariile pentru joburile din perioada vacantei sunt cuprinse intre 350 si 600 de euro pe luna. In plus, tinerii vor beneficia de cazare, masa si transport dus-intors, precum si de doua nopti cazare in Atena cu posibilitatea de a vizita obiectivele turistice. Primul targ de joburi va avea loc la inceputul lunii martie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.