"In urmatoarele zile voi introduce o actiune in instanta prin care voi cere anularea certificatului de mostenitor pe care l-a obtinut, in mod abuziv, Ana Maria Tinu, la inceputul anului 2003. Prin anularea certificatului de mostenitor vor fi nule toa
"In urmatoarele zile voi introduce o actiune in instanta prin care voi cere anularea certificatului de mostenitor pe care l-a obtinut, in mod abuziv, Ana Maria Tinu, la inceputul anului 2003. Prin anularea certificatului de mostenitor vor fi nule toate actele care au stat la baza lui", a spus Iucinu. Acesta a subliniat, citat de Mediafax, ca are in vedere, "in mod special, contractul de vanzare-cumparare a actiunilor de la cotidianul <<Adevarul>>, catre omul de afaceri Dinu Patriciu". Curtea de Apel Bucuresti i-a dat castig de cauza ieri lui Andrei Iucinu in procesul de stabilire a paternitatii fata de Dumitru Tinu, decedat in urma cu cinci ani intr-un accident rutier, respingand ca nefondat recursul familiei jurnalistului la decizia instantei inferioare. Decizia CAB este irevocabila. Avocatul familiei Tinu a declarat ca va face o contestatie in anulare. Aparatorul a spus ca intentioneaza sa faca o plangere si la CEDO, deoarece nu s-a respectat dreptul la un proces echitabil, nefiind administrate toate probele stiintifice pe care le-a solicitat familia Tinu instantei de judecata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.