Ioan Becali este cercetat alaturi de fratele sau, impresarul Victor Becali si alti opt oameni din fotbalul romanesc, printre care Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu. Procurorii DNA au in
Ioan Becali este cercetat alaturi de fratele sau, impresarul Victor Becali si alti opt oameni din fotbalul romanesc, printre care Gheorghe Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Jean Padureanu, Gheorghe Popescu si Gheorghe Netoiu. Procurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva celor zece cu privire la efectuarea mai multor transferuri de fotbalisti romani in strainatate, transferuri in urma carora mai multe cluburi de fotbal au fost prejudiciate cu peste zece milioane de euro. Saptamana trecuta, Ioan Becali a adresat procurorului sef al DNA, Daniel Morar, o plangere in care critica pasaje din actele facute de procurorul sef Doru Tulus, aratand ca anchetatorul nu precizeaza concret in ce constau faptele de care este acuzat. Avocatii fostului impresar au cerut sefului DNA sa constate nulitatea actelor de urmarire penala efectuate cu incalcarea prevederilor legale in materie. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.