Un cunoscut membru al lumii interlope din Bacau a fost jefuit, duminica seara, la iesirea dintr-un cazinou, barbatul fiind atacat de patru persoane, dintre care doua aveau cagule pe fata. Incidentul s-a petrecut in parcarea mallului in incinta carui
Un cunoscut membru al lumii interlope din Bacau a fost jefuit, duminica seara, la iesirea dintr-un cazinou, barbatul fiind atacat de patru persoane, dintre care doua aveau cagule pe fata. Incidentul s-a petrecut in parcarea mallului in incinta caruia este cazinoul. Barbatul atacat spune ca, desi a fost lovit cu ranga in cap, a avut timp sa il recunoasca pe unul dintre atacatori. "Eu sunt jucator de cazinou, pierd si castig sume mari de bani. Cand am iesit si voiam sa intru in masina, m-au atacat patru persoane, doua aveau cagule. Dar l-am recunoscut pe unul dintre ei. M-au lovit cu o ranga in cap si mi-au luat aproape 16.000 de euro si un lant de la gat. Cred ca este o razbunare pentru ca fratele meu s-a certat cu el cu o zi inainte", a declarat Viorel Chiriac.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.