Site-ul american de stiri mondene TMZ citeaza surse "implicate in ancheta" asupra decesului lui Heath Ledger, care spun ca actorul in varsta de 28 de ani ar fi murit din cauza unui infarct. Aceste surse spun ca nivelul de medicamente din organismul l
Site-ul american de stiri mondene TMZ citeaza surse "implicate in ancheta" asupra decesului lui Heath Ledger, care spun ca actorul in varsta de 28 de ani ar fi murit din cauza unui infarct. Aceste surse spun ca nivelul de medicamente din organismul lui Ledger era prea mic pentru a provoca decesul.
Actorul australian Heath Ledger, in varsta de 28 de ani, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din "Brokeback Mountain", in regia lui Ang Lee, a fost descoperit mort, pe 22 ianuarie, in locuinta sa din New York.
Rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate asupra cadavrului lui Heath Ledger au fost considerate insuficiente pentru determinarea cauzelor decesului actorului, fiind necesare teste suplimentare care vor mai dura cateva zile. Politia exclude ipoteza unei crime, iar familia respinge categoric ipoteza unei sinucideri.
Conform Mediafax, trupul neinsufletit al actorului a fost repatriat in Australia, dupa ce, duminica, a fost oficiata, la Los Angeles, o slujba religioasa in memoria sa, la care au participat doar familia si prieteni apropiati, printre care fostele iubite ale starului, actritele Michelle Williams si Naomi Watts.
Sarah Lyall, reporterul care a realizat ultimul interviu cu Ledger, in noiembrie 2007, a spus ca actorul "nu parea deprimat sau suferind de tendinte sinucigase sau sa fi fost sub influenta drogurilor". "Parea obosit", a declarat Lyall pentru Observer. "Mi s-a parut genul acela de oboseala, nu de viata, ci cel provocat de prea multe planuri, prea multa autoanaliza".
Moartea lui Ledger a socat multa lume. Invitat in emisiunea lui Oprah, Daniel Day-Lewis a dorit sa aduca un omagiu colegului sau de breasla. Luptandu-se cu lacrimile, actorul in varsta de 50 de ani a declarat ca a fost "incantat" de munca lui Ledger. La Festivalul de film de la Sundance, veteranul Robert Redford a vorbit despre impactul decesului lui Ledger asupra publicului, comparandu-l cu tentativa de asasinare a lui Ronald Reagan, in 1981. Redford l-a descris pe Ledger drept "unul dintre acei actori care au fost foarte foarte speciali pentru ca au interpretat atat de multe roluri de factura diferita". (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.