Petrecaret. "Si cand era foarte sarac, Gigi lua bani imprumut ca sa se distreze", spune seful LPF despre patronul Stelei Datorita lui Dumitru Dragomir a ajuns Gigi Becali patron la Steaua, sustine seful Ligii Profesioniste de Fotbal. Ii spunea mereu
Petrecaret. "Si cand era foarte sarac, Gigi lua bani imprumut ca sa se distreze", spune seful LPF despre patronul Stelei Datorita lui Dumitru Dragomir a ajuns Gigi Becali patron la Steaua, sustine seful Ligii Profesioniste de Fotbal. Ii spunea mereu: "Bai Gigi, asculta la mine, daca vrei sa stie lumea de tine, vino la Steaua. O sa ajungi mai cunoscut si decat presedintele! Asculta la mine, ca eu stiu multe". - Domnule Dragomir, de cand il stiti pe Gigi Becali? - Il stiu de cand era mic. De-atunci era al dracului. Isteti amandoi, si el, si var-su? Giovanni. Acum Giovanni are anvergura europeana. N-au fost baieti prosti. Sunt dati dracului toti din neamu? Becali. - Ati auzit ca a dansat toata noaptea de Revelion? - Da. Dar sa iti spun ceva: Gigi, si cand era foarte sarac, lua bani imprumut si se distra la maximum, la fel ca acum. Important este ca mereu isi platea datoriile la timp. L-am apreciat mereu pentru asta. - Dumneavoastra v-ati imprumutat vreodata? - Ohooo, sa fii tu sanatos de cate ori m-am imprumutat eu! Dar de la banci, si nu pentru a ma distra ci pentru afaceri. Eu am facut avere cu bani imprumutati. Nimeni nu poate face avere asa, poate doar daca primeste o mostenire. - Cum v-a placut in vacanta din Dubai? - A fost fantastic. Dubaiul este peste Las Vegas, ti-o zice unu' care a umblat prin toata lumea. In Dubai e o alta lume, parca esti pe o alta planeta. Am facut plaja, m-am plimbat cu camila prin desert si am jucat table. Am iesit victorios de mai multe ori (rade).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.