" Furtul secolului", dosarul in care Petru Nica si complicii sai au fost condamnati, initial, la cate 14 ani de inchisoare pentru jefuirea blindatei cu aproape 100 de miliarde de lei vechi, va fi clarificat de o expertiza contabila, dispusa de Curte
" Furtul secolului", dosarul in care Petru Nica si complicii sai au fost condamnati, initial, la cate 14 ani de inchisoare pentru jefuirea blindatei cu aproape 100 de miliarde de lei vechi, va fi clarificat de o expertiza contabila, dispusa de Curtea de Casatie. Aceasta urmareste explicarea diferentelor dintre actele bancii si sumele descoperite dupa arestarea hotilor. Avocata lui Gabriel Velescu, unul dintre complicii lui Nica, a solicitat o expertiza oftalmologica, sustinand ca Velescu sufera de mai multe boli care l-au facut sa nu distinga clar sacii cu bani pe care i-a descarcat din autospeciala intr-un alt autoturism. Velescu nu poarta, insa, ochelari si parea in largul sau la termenul de ieri al procesului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.