Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a facut ieri un anunt ciudat, protrivit caruia forul al carui angajat este va face un imprumut bancar pentru a plati cat mai repede primele de calificare la Euro 2008 pentru antrenori, jucatori si administrat
Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a facut ieri un anunt ciudat, protrivit caruia forul al carui angajat este va face un imprumut bancar pentru a plati cat mai repede primele de calificare la Euro 2008 pentru antrenori, jucatori si administratie. "Am demarat procedura pentru a face un imprumut bancar mai devreme pentru a plati primele staff-ului tehnic si ale jucatorilor echipei nationale. Si eu cred ca, pana la meciul cu Israelul (n.r. programat pe 6 februarie la Tel Aviv) sau imediat dupa, acesta problema se va rezolva", a spus oficialul FRF. Asa cum s-a anuntat recent, federatia va plati aproximativ 100.000 pentru un fotbalist care a jucat in peste 75% din meciurile din preliminarii. In aceasta categorie intra doar jucatorii de top, precum Lobont, Mutu sau L. Goian, asadar este greu de crezut ca acestia nu mai puteau astepta cateva luni pentru a incasa o astfel de suma, obligand FRF sa se imprumute si, prin urmare, sa plateasca dobanzi catre o banca, in conditiile in care bugetul nu este unul stralucit. Cum nici selectionerul Piturca probabil ca nu sta in prima de calificare, rezulta ca din nou administratia, adica angajatii FRF, au insistat pentru aceasta procedura rapida, pentru a incasa mai repede banii. Asa acum se stie, aproape jumatate din cele 5 milioane de euro primite de la UEFA pentru calificare ajunge la slujbasii din federatie, de la portar si pana la presedinte. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.