Crescatoria de porci improvizata la marginea localitatii bihorene Vintere este un adevarat focar de infectie. 50 de porci zac in cotete mizerabile, neingrijiti si hraniti de proprietarul fermei doar cand acesta isi aduce aminte. Animalele nu sunt va
Crescatoria de porci improvizata la marginea localitatii bihorene Vintere este un adevarat focar de infectie. 50 de porci zac in cotete mizerabile, neingrijiti si hraniti de proprietarul fermei doar cand acesta isi aduce aminte. Animalele nu sunt vaccinate si nu au crotaliere, mor pe capete de foame si se mananca intre ele.

Autoritatile bihorene au demarat o ancheta oficiala. Reprezentantii Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Bihor, impreuna cu conducerea primariei comunei Holod si Politia au iesit in weekend la fata locului. Proprietarul cotetelor, Viorel Hirte, nu a fost de gasit. Locul mustea de mizerie crunta, resturi din cadavrele catorva godaci erau imprastiate prin zona, iar patrupezii supravietuitori erau plini de rani purulente. „Cand este cald, nu mai poti sa stai in zona.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.