Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, definitiv si irevocabil ca Andrei Iucinu este fiul jurnalistului Dumitru Tinu, dupa ce magistratii au respins recursul declarat de Ana Maria si Tamara Tinu. Astfel, judecatorii Curtii de Apel au mentinut hotar
Curtea de Apel Bucuresti a decis, ieri, definitiv si irevocabil ca Andrei Iucinu este fiul jurnalistului Dumitru Tinu, dupa ce magistratii au respins recursul declarat de Ana Maria si Tamara Tinu. Astfel, judecatorii Curtii de Apel au mentinut hotararile anterioare ale celor doua instante de fond si apel, si anume Judecatoria sectorului 1, respectiv Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Dragomir, avocatul Anei Maria si al Tamarei Tinu, a solicitat, fara succes, instantei sa suspende judecarea recursului, argumentand ca Parcherul Prahova a inceput ancheta cu privire la circumstantele in care a murit fostul director al cotidianului „Adevarul“. Un alt argument prin care Gheorghe Dragomir a incercat sa obtina suspendarea judecarii recursului a fost cel privitor la faptul ca procurorii il ancheteaza pe unul dintre martorii propusi de Andrei Iucinu, care ar fi mintit cu ocazia audierii. Curtea de Apel Bucuresti a apreciat ca aceste argumente nu au legatura cu solutionarea procesului de paternitate, motiv pentru care le-a respins. Avocatul Gheorghe Dragomir si-a fundamentat pledoaria prin care a cerut admiterea recursului pe motive ce tin de administrarea p robatoriului din fazele procesuale anterioare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.