Un bebelus aflat in incubator a murit, duminica noaptea, in conditii suspecte, la sectia de nou-nascuti a Spitalului "Filantropia" din Craiova. Mama fetitei, Dorina Balan, care a dat nastere, in urma cu trei saptamani, la doua gemene, sustine ca med
Un bebelus aflat in incubator a murit, duminica noaptea, in conditii suspecte, la sectia de nou-nascuti a Spitalului "Filantropia" din Craiova. Mama fetitei, Dorina Balan, care a dat nastere, in urma cu trei saptamani, la doua gemene, sustine ca medicul de garda este vinovat, pentru ca a adormit in salonul nou-nascutilor. Femeia spune ca si-a alaptat fetitele la miezul noptii si erau bine, dar in jurul orei 03.55, Cristina a fost gasita decedata. "Cand ne-am dus sa vedem ce fac fetitele, doctorita Antonia Calugaru Ciupeanu abia deschisese ochii si casca. Abia se trezise, avea chiar si dungi pe fata. Medicii ne-au omorat copilul", a declarat tatal gemenelor pentru CANCAN. "In loc sa aiba grija de ele, au adormit langa incubator", ne-a spus mama. Doctorita acuzata sustine, insa, ca micuta a murit din cauza insuficientei cardiace si ca s-a zbatut toata noaptea intre viata si moarte.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.