Ce-ar fi o emisiune tv fara serviciile prin SMS pe care le ofera? Ceva mult mai putin interesant decit se pretinde, normal.

Spre exemplificare, o sa ma refer la „Suvite cu fite" de la Euforia TV. „Suvite cu fite" e o emisiune despre frizuri, evident, in care se infrunta diversi specialisti in ale vopsitului, tunsului si coafatului. Pin-aici, nimic special. Noroc ca, pe banda din subsolul ecranului, curge urmatorul text: „Spune-ti acum parerea referitoare la aceasta emisiune si zodia ta prin SMS la 1244 si primesti imediat cea mai buna previziune pentru dragoste pentru anul 2008". Nu mi-am permis sa adaug nici macar virgule, ca sa nu distorsionez in vreun fel realitatea. Doar va invit sa va intrebati, impreuna cu mine, cam cum ar putea arata previziunea pentru amor in 2008, in functie de parerea apelantului la 1244 despre „Suvite cu fite".

Eu cred ca raspunsul unui SMS de genul „Superba emisiune, sint fan. Berbec" o sa sune mai mult decit optimist: „In 2008, fericirea in dragoste vi se va asterne la picioare si va ramine acolo pentru totdeauna".

Si ca, respectind traditia romaneasca a lui „Ba pe-a ma-tii!", o parere proasta despre „Suvite cu fite" va fi rasplatita cu o previziune pe masura: „Multe lacrimi si multa deznadejde va asteapta in 2008. De fapt, pregatiti-va sa traiti singur cuc pina la adinci batrineti. Sau, hai, impreuna cu 20 de pisici".

Ca tot veni vorba de Euforia TV, stiti care-i sloganul postului? „Pentru toate femeile din tine".

Mi se pare un atac direct la adresa Mihaelei Tatu de la Acasa TV, la adresa celor doar trei femei din ea, din invitatele pe care le-a avut de-a lungul vremii si din telespectatoarele care ii pastreaza si-acum poza pe noptiera.