Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca Vasile Dancu a revenit in echipa PSD si ca isi va relua functia de vicepresedinte. Geoana a spus ca revenirea lui Dancu e un “lucru bun” si s-a aratat convins ca, in zilele urmatoare,
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a anuntat, ieri, ca Vasile Dancu a revenit in echipa PSD si ca isi va relua functia de vicepresedinte. Geoana a spus ca revenirea lui Dancu e un “lucru bun” si s-a aratat convins ca, in zilele urmatoare, liderul de la Cluj va face toate demersurile pentru a se alatura colegilor sai “la masa decizionala” a PSD. Dancu a refuzat insa sa spuna daca a renuntat la demisie si a refuzat orice declaratie catre presa pe acest subiect. Presedintele PSD Cluj, Vasile Dancu, a participat luni la sedinta BPN a PSD dupa o absenta de o jumatate de an, care a intervenit dupa demisia sa din functia de vicepresedinte. In iulie 2007, Dancu a renuntat la functia de vicepresedinte pentru analiza politica si comunicare, criticandu-l pe Mircea Geoana intr-o scrisoare deschisa pentru modalitatile concrete prin care se realizeaza managementul politic al PSD si sugerand ca in partid i s-ar fi restrictionat “libertatea de gandire” si “capacitatea de expresie a analizei critice”. Saptamana trecuta, Dancu a fost ales presedinte al organizatiei de Cluj, prilej cu care Mircea Geoana l-a invitat sa-si reia functia de vicepresedinte castigata in congres.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.