Mister. O intrebare care flutura pe buzele multor pesedisti de rand este de ce s-a amanat, fara justificari oficiale, Consiliul National al partidului, care trebuia sa aiba loc ba in ianuarie, ba in februarie, iar acum e impins spre martie Geoana a
Mister. O intrebare care flutura pe buzele multor pesedisti de rand este de ce s-a amanat, fara justificari oficiale, Consiliul National al partidului, care trebuia sa aiba loc ba in ianuarie, ba in februarie, iar acum e impins spre martie Geoana a contrazis, ieri, opinia ca a amanat Consiliul pentru a intarzia cat mai mult o revenire in forta a lui Nastase, care ar putea incerca obtinerea functiei de presedinte al respectivului Consiliu. Si totusi, din informatiile pe care le detinem, Geoana incearca din rasputeri sa castige timp. In perioada care urmeaza vor avea loc o serie de negocieri separate, de taina, intre liderul PSD si cateva nume grele ale partidului, acum trase pe linie moarta, dar cu influenta inca mare. E vorba atat de Adrian Nastase, cat si de Miron Mitrea si - atentie mare! - Dan Ioan Popescu, chiar daca acesta nici nu mai e membru PSD. Numai ca, in ultima perioada, fostul ministru al Economiei a primit solicitari pe banda sa revina in PSD, lucru care nu ar fi exclus sa se si intample in curand. La acest grup se adauga, evident, Ion Iliescu, cel care are un cuvant greu de spus oricand. Presat de apropierea alegerilor, sondajele nemiloase si grupul fostilor grei ai PSD, Geoana incearca o echilibristica primejdioasa, dar care, teoretic, s-ar putea finaliza cu un compromis multumitor pentru mai toata lumea. Deocamdata, Geoana a reusit, ieri, sa il readuca pe Vasile Dancu in postul de vicepresedinte. Astfel, viitorul Consiliu National va avea loc, cu intarziere inca neprecizata, dupa ce Geoana isi va fi stabilit pozitia in raport cu cei mai sus pomeniti, ceea ce ar putea aduce schimbari importante la nivelul prestatiei partidului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.