Uciderea taximetristului din Constanta, care a avut loc saptamana trecuta, a starnit o adevarata panica printre colegii de breasla. Oamenii se tem acum de orice client si spun ca, pentru un timp, vor sa lucreze doar la lumina zilei, deoarece nu se s
Uciderea taximetristului din Constanta, care a avut loc saptamana trecuta, a starnit o adevarata panica printre colegii de breasla. Oamenii se tem acum de orice client si spun ca, pentru un timp, vor sa lucreze doar la lumina zilei, deoarece nu se stie cand vor fi jefuiti, atacati sau, la fel ca in cazul lui Hari Bacanu, chiar omorati. S-a ajuns chiar la propuneri de-a dreptul aberante, insa, zic cei implicati, eficiente. Marin Neagu, presedintele Camerei Taximetristilor, a propus ca la intalnirea de saptamana aceasta cu proprietarii firmelor de taximetrie, sa se rediscute obligativitatea de a comunica dispeceratului destinatia si datele de identitate - numele si codul numeric personal - ale fiecarui client luat in masina.

Saptamana trecuta, la 60 de km de Constanta, pe un camp a fost gasit cadavrul carbonizat al unui barbat. Necropsia a scos la iveala ca, inainte de a i se da foc, omul a fost batut cu salbaticie, apoi a fost impuscat de doua ori -in gura si in ochi. Abia dupa ce i s-au prelevat amprentele de la cinci degete ramase intregi in urma incendierii, barbatul a fost identifi cat: Hari Bacanu, un taximetrist din Constanta, care exact in ziua in care a fost descoperit, pe 24 ianuarie, implinea 52 de ani. Bacanu era vaduv de cativa ani si avea un baiat de 17 ani. La adresa din buletin nimeni nu a auzit de Bacanu, iar oamenii spun ca acolo nu a locuit niciodata. Unii dintre cei care l-au cunoscut spun ca ar fi avut datorii mari la banci, dar nu stiu ce a facut cu banii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.