Sabina Ivanica Reporterul a ales sa se intoarca in Romania dupa cinci luni petrecute in Statele Unite ale Americii, unde s-a aflat la o bursa oferita de Departamentul de Stat a SUA si Ambasada SUA la Bucuresti, pentru pupitrul stirilor de weekend. C
Sabina Ivanica Reporterul a ales sa se intoarca in Romania dupa cinci luni petrecute in Statele Unite ale Americii, unde s-a aflat la o bursa oferita de Departamentul de Stat a SUA si Ambasada SUA la Bucuresti, pentru pupitrul stirilor de weekend. Cosmin Stan a audiat, timp de un semestru, cursurile Scolii de Jurnalism din Cadrul Universitatii din Tennesse. Acesta a profitat la maximum de timpul petrecut peste Ocean si a vizitat Chicago, New York, Washigton DC, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Hollywood, Santa Monica, Atlanta, apoi pe coasta de est, pe malul Atlanticului, Myrtle Beach, Charleston, Hilton Head Island si Savannah. Acum, jurnalistul este pregatit sa faca echipa cu Iulia Vantur. Cosmin Stan a fost considerat, se pare, de bosii de la Pro cea mai buna optiune, dupa ce in calcul au fost luati si alti colegi de-ai sai precum Catalin Radu Tanase, Romeo Diaconescu si Alex Dima.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.