Potrivit unui expert de top din industria europeana a gazelor naturale, costurile proiectului de dezvoltare a gazoductului Nord Stream, construit de compania rusa Gazprom, ar putea fi suportate de catre consumatori, prin majorarea preturilor la hidro
Potrivit unui expert de top din industria europeana a gazelor naturale, costurile proiectului de dezvoltare a gazoductului Nord Stream, construit de compania rusa Gazprom, ar putea fi suportate de catre consumatori, prin majorarea preturilor la hidrocarburi, informeaza BBJ.hu, citata de NewsIn. Intr-o lucrare prezentata in fata Parlamentului European, profesorul Alan Riley a declarat ca este de parere ca gazoductul Nord Stream, lung de 1.200 de km, ar putea creste dependenta de Rusia, intr-un moment in care Marea Britanie si alte state europene au afirmat ca doresc o diversificare a resurselor energetice. Proiectul Nord Stream, ce leaga Rusia de Germania trecand prin Marea Baltica, aduce gazele naturale furnizate de Gazprom direct in Europa.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.