Clanul Mararu din Piatra Neamt isi face bloc in centrul orasului, pe teren concesionat de primarie intre alte doua blocuri si in care sunt retele de utilitati. Fara sa precizeze cate etaje va avea blocul sau ce regim de inaltime, inscriptia aparuta i
Clanul Mararu din Piatra Neamt isi face bloc in centrul orasului, pe teren concesionat de primarie intre alte doua blocuri si in care sunt retele de utilitati. Fara sa precizeze cate etaje va avea blocul sau ce regim de inaltime, inscriptia aparuta in graba la sfarsitul saptamanii trecute arata ca beneficiarul pentru "spatiu comercial si sediu firma" este "Oistric Codrin SC Gold Car SRL". Biroul de presa al Primariei Piatra Neamt a precizat ca autorizatia de construire este emisa pentru SC Gold Car SRL. Confuzia de la rubrica "beneficiar" este intentionata, pentru ca, la Gold Car SRL, cu Oistric este asociat, cu jumatate din participare si beneficii, Bogdan Anton Mararu. Mai mult, aceasta firma are rezultate oficiale jalnice raportate la Ministerul Finantelor. Cu numai trei angajati, in 2006 Gold Car a raportat pierderi de 50.881 de lei, la o cifra de afaceri de 112.167 RON. Anul 2005 a fost ceva mai bun in raportarile oficiale, unde apare profit de 3.380 de lei, la o cifra de afaceri de 110.988 lei si un singur angajat. Anterior, in 2004, Gold Car SRL a raportat tot pierderi, in valoare de 17.518 de lei. Incepand din 21.12.2007, obiectul principal de activitate al firmei este "jocuri de noroc si pariuri". Anterior, obiectul principal de activitate declarat era "alte activitati de creditare". Adica acoperire legala pentru camatarie.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.