Recidivista. Stefania a fost prinsa furand dulciuri si telefoane, dupa ce pana acum lua, pe furis, cate o gaina din curtile vecinilor O cheama Stefania Miulescu, are sase anisori si merge la gradinita din Macesu de Jos, judetul Dolj. Pana aici, nimi
Recidivista. Stefania a fost prinsa furand dulciuri si telefoane, dupa ce pana acum lua, pe furis, cate o gaina din curtile vecinilor O cheama Stefania Miulescu, are sase anisori si merge la gradinita din Macesu de Jos, judetul Dolj. Pana aici, nimic deosebit, dar daca adaugam ca are la "activ" cateva hotii, fiind chiar cercetata de politisti pentru furt, e clar ca Stefania nu e tocmai ingerasul care vrea sa para. Ultima nazbatie a micutei a avut loc sambata, cand impreuna cu alti doi copii, a furat o bicicleta, acadele, tigari si cateva bijuterii din casa unui vecin. "Eu am ramas doar cu dulciuri, pe care le-am mancat pana am ajuns acasa. Mai intai ne-am dus pe la vecinul sa ne jucam si apoi am intrat pe geam si am luat niste ceasuri, lantisoare si niste bani. Dar nu inseamna ca le-am furat", a spus Stefania pentru CANCAN. Parintii fetitei spun ca vor avea mai mare grija de ea si spera sa nu se mai repete. "Fetita noastra este foarte cuminte si la gradinita a invatat multe poezii. Nu stim ce a fost in capul ei de a intrat in casa vecinilor cu alti copii, ca noi nu am educat-o asa", a spus tatal copilei. Vecinii spun ca micuta nu este la prima abatere. Cand au aflat ca Stefania a fost prinsa la furat, doua batrane au dezvaluit faptul ca si lor le-a luat cateva gaini, dar au trecut cu vederea. "Am prins-o in cotetul gainilor mele. Imi luase una si mai venise sa mai ia, dar am certat-o si s-a potolit", ne-a spus Sevastita Chiru. Stefania se afla acum in sanul familiei, insa Directia pentru Protectia Copilului a demarat o ancheta pentru instituirea unor masuri de protectie sociala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.