Singura fiica in viata a fostului presedinte american John Fitzgerald Kennedy, Caroline, si-a declarat deschis sprijinul pentru candidatul democrat la prezidentialele din SUA, Barack Obama. In editia de duminica a "New York Times", Caroline a public
Singura fiica in viata a fostului presedinte american John Fitzgerald Kennedy, Caroline, si-a declarat deschis sprijinul pentru candidatul democrat la prezidentialele din SUA, Barack Obama. In editia de duminica a "New York Times", Caroline a publicat un articol intitulat "Un presedinte ca tatal meu". "Nu am avut niciodata un presedinte care sa imi dea elanul pe care, spun oamenii, l-a dat tatal meu. Dar pentru prima data, cred ca am gasit un om care ar putea fi acest presedinte. Nu numai pentru mine, ci si pentru o noua generatie de americani", scrie Caroline Kennedy, in varsta de 50 de ani. Ea nu este singura din familia Kennedy care il sustine pe Obama. La randul sau, fratele lui JFK, Ted Kennedy, lider al aripii liberale din Partidul Democrat, il sprijina pe Obama pentru investitura partidului la alegerile prezidentiale din noiembrie. Ted Kennedy reprezinta statul Massachussets in Senatul american, in timp ce Obama este senator de Illinois.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.