Bursa de Valori Bucuresti a pierdut in sedinta de luni 3,99%. Indicele BET-C, care masoara media tuturor companiilor listate pe piata de capital, a scazut cu 3,99%, in vreme ce indicele BET, care calculeaza media celor mai importante

Bursa de Valori Bucuresti a pierdut in sedinta de luni 3,99%. Indicele BET-C, care masoara media tuturor companiilor listate pe piata de capital, a scazut cu 3,99%, in vreme ce indicele BET, care calculeaza media celor mai importante companii tranzactionate pe bursa bucuresteana, a scazut cu 4,67%. SIF-urile au scazut si ele in medie cu 3,46%. Cel mai mult au scazut actiunile Petrom, care au coborat cu 5,39%, urmate de Banca Transilvania, cu 5,37%, si de Siretul Pascani, cu 5,21%. Numai sapte companii au avut cresteri, cel mai mult urcand Mecanica Ceahlau, cu 8%. Fata de sedinta de vineri, 25 ianuarie, bursa a pierdut 856 milioane de euro in capitalizare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.