Spre desoebire de est-europeni, care continua sa plece in Marea Britanie in cautarea unui trai mai bun, britanicii au inceput sa se plictiseasca de propria tara si emigreaza spre zari mai promitatoare. In 2007, un numar-record de britanici, 250.000,
Spre desoebire de est-europeni, care continua sa plece in Marea Britanie in cautarea unui trai mai bun, britanicii au inceput sa se plictiseasca de propria tara si emigreaza spre zari mai promitatoare. In 2007, un numar-record de britanici, 250.000, respectiv 700 zilnic, au emigrat din regat, majoritatea dintre ei pentru a scapa de nivelul ridicat al taxelor si de rata mare a infractionalitatii, scrie "Daily Mail". Potrivit cotidianului, care citeaza date guvernamentale, 207.000 de britanici au emigrat in 2006, fata de 149.000 in 1997. Numarul nou-sositilor in regat a fost de peste o jumatate de milion in 2006. Majoritatea britanicilor care emigreaza se stabilesc in Australia, Noua Zeelanda, Franta, Spania sau Statele Unite ale Americii. "Problema este calitatea vietii. Numai in Anglia populatia va ajunge in urmatorii 75 de ani la aproape 10 milioane de persoane si oamenii realizeaza ca nu putem absorbi imigrantii la aceasta scara", declara presedintele Migrationwatch, Sir Andrew Green. "Imigratia necontrolata, cu care ne confruntam in prezent, ne afecteaza calitatea vietii, astfel ca nu ne surprinde faptul ca tot mai multi oameni au in vedere sa plece in alta tara", a adaugat Sir Andrew Green.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.