Importatorii si distribuitorii de medicamente solicita Ministerului Sanatatii (MS) sa recalculeze preturile produselor farmaceutice. Acestea trebuie sa fie in conformitate cu noile rate de schimb dintre leu si principalele valute, pentru ca deprecie
Importatorii si distribuitorii de medicamente solicita Ministerului Sanatatii (MS) sa recalculeze preturile produselor farmaceutice. Acestea trebuie sa fie in conformitate cu noile rate de schimb dintre leu si principalele valute, pentru ca deprecierea monedei nationale face imposibila continuarea importurilor. Deprecierea leului cumulata cu inghetarea preturilor la medicamente la nivelul lunii aprilie 2007 vor bloca importul de medicamente, care se vor mai gasi in farmacii si spitale doar in masura in care acestea le mai au in stoc, sustin reprezentantii Asociatiei Importatorilor si Distribuitorilor de Medicamente (ADIM). „Deja nu mai putem sustine aceste pierderi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.