Principalul pericol la adresa Bisericii Ortodoxe Romane il constituie infiltrarea sectelor neoprotestante, care sunt finantate cu milioane de dolari din strainatate, considera mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu . Acesta a declarat, ieri, la intal
Principalul pericol la adresa Bisericii Ortodoxe Romane il constituie infiltrarea sectelor neoprotestante, care sunt finantate cu milioane de dolari din strainatate, considera mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu . Acesta a declarat, ieri, la intalnirea cu Asociatia Profesionistilor din Presa Cluj (APPC) ca ierarhii ortodocsi au datoria sa isi apere turma in fata acestei amenintari, transmite Mediafax. "Ei cumpara. Au bani foarte multi din strainatate, milioane de dolari. Rolul nostru este sa ne aparam turma. Vin cu pungi de zahar, de orez, de faina, cu burse in strainatate, iar omul cedeaza. Isi recupereaza investitiile, pentru ca practica principiul zeciuielii", a mai adaugat IPS Bartolomeu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.