In cazul acestuia, CNCD ar fi dat o alta interpretare sintagmei "cadru privat", presedintele fiind nemultumit ca a fost sanctionat pentru folosirea expresiei "tiganca imputita" si cerand reexaminarea cazului sau, informeaza Mediafax. "Foarte importan
In cazul acestuia, CNCD ar fi dat o alta interpretare sintagmei "cadru privat", presedintele fiind nemultumit ca a fost sanctionat pentru folosirea expresiei "tiganca imputita" si cerand reexaminarea cazului sau, informeaza Mediafax. "Foarte important este ca, in solutionarea unei sesizari relativ recente, CNCD a dat o cu totul alta interpretare notiunii de cadru privat. Desi a retinut ca afirmatiile referitoare la "cioara/ciori" (dintr-o melodie a interpretului Adi de la Valcea - "Liga campionilor, interzisa ciorilor"), sunt discriminatorii, Consiliul a apreciat ca acestea nu au fost facute public, ci intr-un cadru privat, la o petrecere", se arata in recursul presedintelui depus la ICCJ. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.