Afacere. Vasluienii cumpara mere de la AF Basescu, direct din mainile Mariei Basescu Vanzatorii din piata Traian din Vaslui au o colega celebra: Maria Basescu. Taraba inregistrata cu numele Asociatia Familiala Basescu se afla chiar la intrarea in pi
Afacere. Vasluienii cumpara mere de la AF Basescu, direct din mainile Mariei Basescu Vanzatorii din piata Traian din Vaslui au o colega celebra: Maria Basescu. Taraba inregistrata cu numele Asociatia Familiala Basescu se afla chiar la intrarea in piata si este incarcata cu mere golden si ionatan. In spatele tejghelei - Maria Basescu, o femeie trecuta de 45 de ani. Nu are nicio bucurie ca o cheama ca pe prima doamna a tarii si, dupa cum ne-a marturisit chiar ea, nici nu traieste "mai bine" dupa ce tizul Basescu a ajuns la Cotroceni. "Cum sa fiu ruda cu presedintele?! As mai vinde mere in piata? As fi macar femeie de serviciu la palat, unde banutul gras vine regulat, fara sa depinzi de pofta oamenilor de fructe", ni s-a plans Maria Basescu. Tiza presedintelui tarii lucreaza in domeniul agro-alimentar inca din timpul comunismului. Dar daca pentru actualul sef al statului lucrurile s-au schimbat mult in bine dupa ?89, Maria a ramas la aceeasi slujba. "Singura asemanare dintre noi este ca ne cheama la fel. Eu, impreuna cu tata, avem o asociatie familiala, care se cheama chiar AF Basescu. Detinem o livada, pe care o ingrijim si ne bucuram de roadele copacilor", ne-a marturisit Maria Basescu. Unul dintre putinele lucruri pe care si le-ar dori prima doamna a Vasluiului ar fi ca ea, la fel ca toti cei multi si necajiti din zona, sa o duca mai bine, asa cum i s-a promis in urma cu aproape patru ani de cel care, intamplator, ii poarta numele.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.