Sucursala Bancii Transilvania din comuna clujeana Floresti a fost sparta, duminica noaptea, hotii furand 197.000 de lei, 9.000 de euro si 3.000 de dolari. Surse din randul anchetatorilor sustin ca, pentru a ajunge la seiful pe care l-au golit in tot
Sucursala Bancii Transilvania din comuna clujeana Floresti a fost sparta, duminica noaptea, hotii furand 197.000 de lei, 9.000 de euro si 3.000 de dolari. Surse din randul anchetatorilor sustin ca, pentru a ajunge la seiful pe care l-au golit in totalitate, hotii au taiat cu flexul un perete de rigips, comun pentru banca si pentru un restaurant inchis. Politistii banuiesc ca infractorii, ramasi inca necunoscuti, au intrat prin spate, in restaurantul care nu mai functiona de circa un an, au taiat zidul despartitor, apoi peretele seifului, si au fugit cu toti banii gasiti acolo. Anchetatorii nu exclud ca spargatorii sa fi cunoscut cu precizie zona si amplasamentul seifului in interiorul bancii, deoarece camerele de luat vederi nu au inregistrat nicio miscare.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.