Capriciu. O miliardara misterioasa din Kazahstan si-a cumparat o resedinta de 67 milioane de euro in Anglia Pana acum noua zile, nimeni nu auzise despre Horelma Peramam si nici despre afacerile ei de miliarde. Numele femeii, care are o avere impresi
Capriciu. O miliardara misterioasa din Kazahstan si-a cumparat o resedinta de 67 milioane de euro in Anglia Pana acum noua zile, nimeni nu auzise despre Horelma Peramam si nici despre afacerile ei de miliarde. Numele femeii, care are o avere impresionanta, a inceput sa fie vehiculat in presa internationala dupa ce aceasta a achizitionat o locuinta de lux in Hampstead, Marea Britanie. Tranzactia s-a derulat in mare taina, Horelma nepunand inca piciorul in casa pe care a dat 67 de milioane de euro. Presa a speculat chiar ca Horelma nici nu exista, personajul fiind inventat pentru a ascunde identitatea adevaratului proprietar. "Doamna Peramam a vazut casa intr-un catalog si a trimis pe cineva sa o cumpere. Habar nu am cum arata sau cu ce se ocupa", a declarat presei agentul imobiliar care s-a ocupat de tranzactie. Resedinta miliardarei are o suprafata de 3.065 de metri patrati si o gradina de 28 de ori mai mare. Arhitectul a creat o parcare suficient de incapatoare pentru a adaposti toate cele 28 de automobile Rolls-Royce ale noii proprietare. Casa dispune de sapte apartamente de lux, trei scari interioare, o piscina peste care trece un pod din sticla, iar intimitatea ii va fi protejata de un gard suflat cu aur.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.