Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, definitiv si irevocabil, recursul declarat de Ana Maria si de Tamara Tinu impotriva sentintei care a stabilit ca Andrei Iucinu este fiul fostului director al ziarului "Ade-varul", Dumitru Tinu, decedat in ur
Curtea de Apel Bucuresti a respins, ieri, definitiv si irevocabil, recursul declarat de Ana Maria si de Tamara Tinu impotriva sentintei care a stabilit ca Andrei Iucinu este fiul fostului director al ziarului "Ade-varul", Dumitru Tinu, decedat in urma cu cinci ani intr-un accident rutier. Dupa incheierea pledoariilor, Andrei Iucinu, fiul lui Tinu din afara casatoriei, s-a declarat bucuros ca, in sfarsit, procesul a ajuns la final avand in vedere ca dureaza de cinci ani. Iucinu a mai precizat ca are de gand sa redeschida procesul de succesiune a averii lui Dumitru Tinu pentru a intra in posesia partii care i se cuvine. Instantele anterioare stabilisera ca intre ziarist si mama lui Andrei Iucinu a fost "o convietuire permanenta, iar intretinerea materiala s-a exercitat benevol si in mod substantial in favoarea copilului minor".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.