Liderul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Arhiepiscopul Christodoulos, a decedat ieri-dimineata din cauza cancerului de ficat de care suferea, a anuntat Arhiepiscopia Atenei. In varsta de 69 de ani, Arhiepiscopul Christodoulos, o persoana foarte influen
Liderul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Arhiepiscopul Christodoulos, a decedat ieri-dimineata din cauza cancerului de ficat de care suferea, a anuntat Arhiepiscopia Atenei. In varsta de 69 de ani, Arhiepiscopul Christodoulos, o persoana foarte influenta si populara in tara sa, in care biserica nu este separata de stat, a fost spitalizat in august intr-o clinica din Miami (Statele Unite) pentru un transplant care, ulterior, a esuat. Guvernul de la Atena a decretat patru zile de doliu national, funeraliile lui Christodoulos urmand sa aiba loc joi. Succesorul va fi ales in 20 de zile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.